Shaklee Fun Day

Aktiviti terkini yang dilaksanakan oleh Shaklee Malaysia. Shaklee Malaysia sememangnya banyak menganjurkan program bukan sahaja khusus buat para distributor dan leader bisnes Shaklee malah ia turut terbuka pada mereka di luar sana yang baru nak mengenali Shaklee. Pelbagai aktiviti dijalankan dan semestinya Shaklee turut menyediakan promosi khas untuk produk-produk jualannya. Event ini telah berlangsung pada …

Intermittent Fasting Ada Keburukan?

Kalau korang perasan, lately banyak je kita dengar pasal Intermittent Fasting (selepas ini akan disebut IF) ni. Malah saya sendiri pun pernah menulis mengenai IF ni. Dan kebiasaannya kita tau banyak je manfaat yang boleh kita perolehi bila kita mula berIF ni. Tapi pernah tak korang tau sebenarnya Intermittent Fasting ni pun ada keburukannya. Nak …