Pengedar Shaklee Kota Kinabalu

Pengedar Shaklee Inanam, Kota Kinabalu

Assalamualaikum semua. Sihat harini? Buat yang pertama kali muncul di addenstory.com. Selamat datang saya ucapkan. Ini adalah laman tempat saya menulis dan meluahkan pengalaman yang sedikit serta berkongsi sedikit ilmu berkaitan kesihatan. Jadi saya nak memperkenalkan diri saya, saya Nur Adha Mansor. Saya adalah Pengedar Shaklee kawasan Inanam dan Kota Kinabalu. Saya menjadi ahli Shaklee …

Jom Kenali Produk – Vivix – Antioksidan

Kejayaan Revolusi dari Shaklee Minuman Botani yang Lazat Selama lebih 100 tahun, Shaklee sentiasa mendahului masa, berinovasi melalui sains dan menggunakan alam semulajadi dengan penemuan unggul yang kini menjadi sebahagian daripada kehidupan seharian kita. Inovasi berterusannya telah membawa kepada Vivix┬«, satu kejayaan revolusi dalam kesihatan. Campuran Sempurna Polifenol Selain buah anggur Muscadine yang amat berkuasa, …

multivitamin shaklee

Jom Kenali Produk – Vita-Lize – Multivitamin Shaklee Berwajah Baru

Assalamualaikum semua. Hari ni saya nak berkongsi tentang 1 produk terawal dihasilkan oleh Shaklee iaitu mulitivitamin Shaklee atau nama komersilnya Vita-Lize. Pada 1915, Dr Forrest C.Shaklee mencipta Vitalized Minerals. Multivitamin Shaklee ni dikenali sebagai Vitalea Iron Formula. Ia diformulasikan khusus dgn 28 vitamin dan mineral penting yg diperlukan oleh kita. Dalam banyak-banyak vitamin, multivitamin ni la …

Hinava – Makanan Autentik Masyarakat Kadazan Dusun di Sabah

Cer korang teka ni apa? Popular di kalangan masyarakat Sabah. Namanya Hinava. Turut dikenali sebagai Hinava Ginapan merupakan makanan tradisional bagi suku kaum Kadazan-Dusun di Sabah. Bagi suku kaum Bajau dari pantai timur Sabah, Hinava dikenali sebagai Kinilau. Makanan ini disediakan sama seperti mana Sushi dari Jepun disediakan. Ia adalah makanan mentah yang tidak dimasak …

renewal shaklee

Cara Mudah Nak Renew Keahlian Shaklee!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Kalau korang seorang PENGGUNA SHAKLEE TAPI BELUM JADI AHLI, saya sangat sarankan korang register sebagai AHLI SHAKLEE yang sah, walaupun hanya nak makan sendiri. Taknak bisnes pun takpe, memang bagus jadi ahli Shaklee tau! Ini adalah supaya korang dapat semua kelebihan sebagai ahli Shaklee. Mula-mula maybe korang nak cuba je. Nak tengok keserasian badan dengan …

cash rebate shaklee

Dapat Cash Rebate dan Makan Vitamin Free!

Assalamualaikum korang. Masih dalam mood berhari raya ke? Alhamdulillah harini dah masuk bulan baru iaitu Zulkaedah dan ia merupakan salah satu bulan haram dalam kalendar Hijrah. Zulkaedah juga turut dikenali dengan nama bulan haji kerana pada bulan ni, bermula perjalanan para duyufurrahman menuju ke Haramain dengan niat menunaikan rukun Islam kelima iaitu haji. Buat mereka …

Set Hello New You untuk Siapa?

Sebelum ni saya pernah menulis tentang manfaat Set Hello New You ni. Tapi sebenarnya set ni memang untuk orang yang nak kurus je ke atau sesiapa pun boleh ambil set ni? Jadi harini saya nak sharekan siapakah mereka yang boleh menggunakan Set Hello New You dan beberapa testimoni pengguna set ini. Teruskan membaca ya. Berdasarkan …

Juadah Open House Hari Raya Yang Meriah

Sambutan hari raya yang lalu merupakan antara pengalaman terbaru buat saya. Jika sebelum ini, saya biasa beraya di negeri-negeri yang terletak di utara Malaysia, tapi kalini saya diberi kesempatan oleh Allah untuk merasai suasana beraya di negeri di bawah bayu pula. Kebanyakan juadah ketika beraya ni dimonopoli oleh mereka yang berbangsa Bugis. Di Sabah, kaum …

Indahnya Raya Bersama Shaklee

Assalamualaikum semua pembaca blog saya. Rasanya belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Harini dah masuk hari ke9 dalam bulan Syawal. Sekejap je kan. Rasa macam baru je puasa ni dah raya pulak. Alhamdulillah kali ni giliran beraya di bumi borneo. First time la kiranya saya beraya di sini. Pengalaman pertama yang mengujakan. …