3 Insentif Bisnes Dalam Shaklee Yang Awesome

Masa awal-awal join bisnes Shaklee, saya hanya fokus untuk dapat duit tambahan sahaja. Tak berapa cakna tentang apa sebenarnya yang Shaklee boleh offer pada pengedar-pengedarnya. Sampai lah pada suatu masa upline saya bercerita tentang kelebihan jadi dalam Shaklee. Masa tu barulah terbuka mata rupanya banyak insentif Shaklee berikan kepada para pengedar yang aktif. Kalau korang …

Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah, Biar Betul?

Assalamualaikum semua. Korang dah tahu kan pasal promo bulan ni. Promo yang harga rahmah tu. Ye bulan ni promo Set Kulit Cantik Harga Rahmah tengah berlangsung. Harga sangat berbaloi berbanding harga biasa dan kalau nak dapat harga lebih berbaloi, join je jadi ahli. Produk dapat, harga murah pun dapat. Jadi kalini bersempena dengan promo yang …

promosi shaklee

Promosi Shaklee April 2023 – Pengedar Shaklee Kota Kinabalu

Assalamualaikum semua. Maaf terlambat pula nak announce PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023. Untuk PROMOSI SHAKLEE APRIL 2023, kami ada menyediakan SET RAHMAH untuk mereka yang dah lama jadi pengguna setia mahupun mereka yang baru nak mencuba Shaklee ni. Apa yang ada dalam SET RAHMAH ni? Jom scroll ke bawah! Selain dari 2 SET RAHMAH di atas, …

menu sahur sihat

Idea Menu Sahur Sihat

Cara paling mudah untuk kekal sihat semasa berpuasa adalah jangan pernah meninggalkan sahur. Sama seperti sarapan pagi, sahur adalah bahagian terpenting untuk menambah pengambilan tenaga selama seharian sehingga tiba waktu berbuka. Pengambilan menu yang sihat semasa sahur dengan memberi perhatian kepada pengambilan nutrisi seimbang daripada karbohidrat kompleks, serat dan protein. Kita boleh mengambil makanan seperti …

Shaklee Fun Day

Aktiviti terkini yang dilaksanakan oleh Shaklee Malaysia. Shaklee Malaysia sememangnya banyak menganjurkan program bukan sahaja khusus buat para distributor dan leader bisnes Shaklee malah ia turut terbuka pada mereka di luar sana yang baru nak mengenali Shaklee. Pelbagai aktiviti dijalankan dan semestinya Shaklee turut menyediakan promosi khas untuk produk-produk jualannya. Event ini telah berlangsung pada …

Intermittent Fasting Ada Keburukan?

Kalau korang perasan, lately banyak je kita dengar pasal Intermittent Fasting (selepas ini akan disebut IF) ni. Malah saya sendiri pun pernah menulis mengenai IF ni. Dan kebiasaannya kita tau banyak je manfaat yang boleh kita perolehi bila kita mula berIF ni. Tapi pernah tak korang tau sebenarnya Intermittent Fasting ni pun ada keburukannya. Nak …

shaklee suplemen terbaik

Kenapa Shaklee Suplemen Terbaik di Malaysia

Komitmen Dr. Forrest C. Shaklee untuk membantu orang lain hidup lebih sihat bermula apabila beliau mencipta multivitamin pertama di Amerika Syarikat lebih 100 tahun yang lalu. Dalam membina legasi inovasi dan sainsnya, falsafah Living in Harmony with NatureĀ® adalah tunjang jantung kepada semua yang kami lakukan. Dari produk nutrisi dan kecantikan yang terbukti secara saintifik …

Hello New You, Set Kurus Shaklee

Set Hello New You untuk Kurus Sebelum Raya

Bila sebut bab kurus ni ramai yang berimpian nak kurus. Dan yang lebih ramai, adalah mereka yang nak kurus dengan cepat. Kurus ekspress orang kata. Tu yang keluar pelbagai jenis diet kat luar sana. Ada atkins diet, diet mengikut jenis darah, diet low carbo dan bermacam-macam jenis diet kalau kita google. Tak kurang juga mereka …