cash rebate shaklee
Shaklee

Dapat Cash Rebate dan Makan Vitamin Free!

Assalamualaikum korang. Masih dalam mood berhari raya ke? Alhamdulillah harini dah masuk bulan baru iaitu Zulkaedah dan ia merupakan salah satu bulan haram dalam kalendar Hijrah. Zulkaedah juga turut dikenali dengan nama bulan haji kerana pada bulan ni, bermula perjalanan para duyufurrahman menuju ke Haramain dengan niat menunaikan rukun Islam kelima iaitu haji. Buat mereka yang tersenarai sebagai duyufurrahman, tahniah saya ucapkan dan semoga beroleh haji yang mabrur in shaa Allah. Hari ni saya nak kongsikan dengan korang, bagaimana cara nak dapat makan vitamin free dan bukan tu je, boleh dapat cash rebate lagi. Jom teruskan membaca

cash rebate

Cash Rebate Shaklee? Siapa yang layak?

Sebenarnya semua ahli berdaftar / SID Shaklee layak untuk dapat cash rebate ni. Hanya beli barang Shaklee menggunakan ID sendiri dah boleh melayakkan diri untuk dapat cash rebate. Inilah salah satu kelebihan mendaftar sebagai ahli berdaftar Shaklee. Ruginya kalau dah ada ID tapi beli di tempat lain tanpa menggunakan ID kita, memang tak dapatlah cash rebate atau kami panggil bonus.

Belum mendaftar ahli? Klik sini. Pendaftaran hanya RM35 sahaja sekarang ni. Jangan lepaskan peluang dengan klik link kat bawah ni tau.

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=852417

Nak makan vitamin free macamana pulak?

Bila dah dapat cash rebate tanpa sengaja tu kan, boleh lah gunakan duit tu untuk beli vitamin pulak. Kan tak perlu nak keluar modal lagi dah. Berbaloi kan.

Cara nak beli sendiri dengan ID sendiri ialah:

  • order sendiri melalui website Shaklee
  • order melalui upline anda (contohnya saya)
  • beli di branch Shaklee (ada 8 branch Shaklee seluruh negara)

Nak makan sendiri suplemen Shaklee ni, selain kita dapat cash rebate, kita juga dapat diskaun sehingga 25% bagi setiap produk Shaklee. Jadi untungla, sebab jimat banyak tau bila jadi ahli. Tak kisah kita ni makan Shaklee untuk keperluan diri sendiri sahaja, diskaun 25% tetap kita dapat selagi masih berdaftar sebagai ahli.

Belum mendaftar ahli? Klik sini.

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=852417

Berapa banyak Cash Rebate Shaklee boleh beri?

Shaklee boleh beri semaksima cash rebate setiap bulan. Paling minimum Shaklee boleh bayar RM25.20 dengan jumlah belian RM510. Boleh rujuk gambar jadual bonus di bawah untuk lebih faham. Jika tak berniat untuk buat bisnes pun dan hanya makan sendiri boleh dapat cash rebate mencecah RM2000+.

cash rebate

Dah tau kan berapa banyak cash rebate boleh dapat. Jadi saya buka peluang buat mereka yang berminat nak Join Shaklee bersama saya boleh klik di sini pula JOIN SHAKLEE.

#projekmegablog
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#blogmegashaklee
#pengedarshakleekotakinabalu
#shaklee
#NextLevelBlogging

Nur Adha @Adden
Hidup untuk memberi
Shaklee Kota Kinabalu
0197987970

Penafian: Segala testimoni/ penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatanSegala kesembuhan hanyalah dari Allah jua, suplemen hanya sebagai ikhtiar zahir sahaja.

You may also like...

4 Comments

  1. […] Bisnes Online. Dan jika nak tau apa kelebihan join Shaklee sebagai ahli boleh baca di sini pula Kelebihan Jadi Ahli. Jika korang rasa nak mendaftar tapi belum mendaftar ahli? Klik sini. Pendaftaran hanya RM35 sahaja […]

  2. […] Bisnes Online. Dan jika nak tau apa kelebihan join Shaklee sebagai ahli boleh baca di sini pula┬áKelebihan Jadi Ahli. Jika korang rasa nak mendaftar tapi belum mendaftar ahli? Klik sini. Pendaftaran hanya RM35 sahaja […]

  3. […] Online. Dan jika nak tau apa kelebihan join Shaklee sebagai ahli boleh baca di sini pula Kelebihan Jadi Ahli. Jika korang rasa nak mendaftar tapi belum mendaftar ahli? Klik sini. Pendaftaran hanya RM35 sahaja […]

  4. […] Online. Dan jika nak tau apa kelebihan join Shaklee sebagai ahli boleh baca di sini pula Kelebihan Jadi Ahli. Jika korang rasa nak mendaftar tapi belum mendaftar ahli? Klik sini. Pendaftaran hanya RM35 sahaja […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *