renewal shaklee
Shaklee

Cara Mudah Nak Renew Keahlian Shaklee!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kalau korang seorang PENGGUNA SHAKLEE TAPI BELUM JADI AHLI, saya sangat sarankan korang register sebagai AHLI SHAKLEE yang sah, walaupun hanya nak makan sendiri. Taknak bisnes pun takpe, memang bagus jadi ahli Shaklee tau! Ini adalah supaya korang dapat semua kelebihan sebagai ahli Shaklee. Mula-mula maybe korang nak cuba je. Nak tengok keserasian badan dengan produk Shaklee. Lepas dah serasi dengan Shaklee dan nak teruskan guna produk, lebih baik korang decide nak jadi ahli, just untuk dapat DISKAUN HARGA AHLI. 

renewal shaklee

Ok, kalau korang dah jadi ahli, untuk pengetahuan korang, sekarang ni kita kena aktifkan keahlian Shaklee setiap tahun. Sebabnya, Shaklee perlukan update customer yang aktif dari semasa ke semasa.

Mudah ke nak buat Renewal Shaklee ni? Senang je korang. Biasanya keahlian kita akan tamat semasa tarikh lahir kita. Kan mudah nak ingat kan. Keahlian kita boleh auto-aktif sekiranya:

  1. BUAT PEMBELIAN: jika kita buat pembelian apa-apa produk Shaklee bernilai RM35, keahlian kita akan diperbaharui secara automatik.
  2. TEMPOH PEMBELIAN: jika kita tak membeli secara konsisten, tapi dalam jangka masa 3 bulan sebelum tarikh lahir kita atau 3 bulan selepas tarikh lahir kita, kita ada membuat pembelian, itu pun dah dikira sebagai auto-renewal.

Nak buat renewal ni kena ke branch ke? Boleh je kalau korang memang dekat dengan branch dan berniat nak menyoping Shaklee sekali. Tapi buat mereka yang jauh, tak perlu pun korang. Oleh kerana auto-renewal ni boleh dibuat dengan pembelian, korang just masuk dalam website https://www.shaklee.com.my/login. Kemudian login menggunakan ID korang sendiri dan buatlah pembelian minima RM35. Pastikan korang guna ID korang tau, barulah sistem akan auto-renew membership korang. Kalau korang guna ID orang lain, maaflah memang tak dapat lah nak barukan keahlian tu. Lepas tu janganlah lupa tandakan “/” di kotak renewal tu. Then bolehlah korang proceed.

Mudahkan kalau nak renewal Shaklee ni. Semuanya hanya di hujung jari je.

renewal shaklee

Yang berminat nak dapatkan produk Shaklee jom klik terus di sini untuk BELI PRODUK SHAKLEE .Atau bagi mereka yang berminat nak Join Shaklee bersama saya boleh klik di sini pula JOIN SHAKLEE.

#projekmegablog
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#blogmegashaklee
#pengedarshakleekotakinabalu
#shaklee
#NextLevelBlogging

Nur Adha @Adden
Hidup untuk memberi
Shaklee Kota Kinabalu
0197987970

Penafian: Segala testimoni/ penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatanSegala kesembuhan hanyalah dari Allah jua, suplemen hanya sebagai ikhtiar zahir sahaja.

You may also like...

2 Comments

  1. mudahnya cara buat renewal ahli shaklee ni kan? tanpa bayaran plak tu.

    1. ye free maintenance gitew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *