Shaklee

Shaklee Fun Day

Aktiviti terkini yang dilaksanakan oleh Shaklee Malaysia. Shaklee Malaysia sememangnya banyak menganjurkan program bukan sahaja khusus buat para distributor dan leader bisnes Shaklee malah ia turut terbuka pada mereka di luar sana yang baru nak mengenali Shaklee.

Shaklee Fun Day

Pelbagai aktiviti dijalankan dan semestinya Shaklee turut menyediakan promosi khas untuk produk-produk jualannya. Event ini telah berlangsung pada hari Sabtu 18 Mac 2023 yang lalu dari jam 12 tengahari hingga 6 petang (bergantung pada cawangan). Shaklee Fun Day dilaksanakan di beberapa cawangan Shaklee iaitu di Home Office di Petaling Jaya, di cawangan Kuala Lumpur, cawangan Johor Bharu dan juga cawangan Kota Bharu.

Aktiviti Shaklee Fun Day ini adalah antara aktiviti promosi yang dilaksanakan sebagai salah satu langkah untuk masyarakat di luar sana mengenali Shaklee dengan lebih dekat lagi. Para distributor digalakkan membawa prospek mereka supaya mereka dapat melihat serta merasai sendiri bagaimana vibe Bisnes Shaklee yang positif dan holistik.

Shaklee Fun Day

Setiap kali event yang Shaklee anjurkan, memang akan dapat sambutan ramai. Tak kira la dibuat di mana atau di cawangan mana. Cuba tengok sambutan distributor Shaklee kat event FunDay@ShakleeShop kali ni. Memang ramai yang ambil kesempatan memborong stok-stok produk Shaklee. Apatah lagi kali ni memang ada diskaun yang superb.

Shaklee Fun Day

Meh saya kongsikan untuk distributor sedia ada, promosi yang diberikan oleh Shaklee:

UNTUK AHLI SEDIA ADA 

 1. Belian 100uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml
 2. Belian 150uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml dan Note Book 
 3. Belian 200uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml, Note Book dan Blue Shimmer Cosmetic Case
 4. Belian 300uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml, Note Book, Blue Shimmer Cosmetic Case, Youth Cleanse Dan Firm Device
 5. Belian 500uv dalam satu resit layak dapat percuma Punch & Ceramic Mug With Lid 400ml dan Note Book, Blue Shimmer Cosmetic Case, Youth Cleanse, Firm Device, Alfalfa Complex L dan Shaklee Shopping Grocery Bag Devoce.

Manakala untuk mereka yang baru mendaftar pada hari tersebut, ada promosi dan diskaun lain pula yang pihak Shaklee sediakan. Senarainya seperti di bawah:

UNTUK AHLI BARU 

 1. Ahli baru yang daftar dengan bayaran RM35 atau belian produk Shaklee bernilai 100uv anggaran RM450 akan dapat percuma Umbrella.
 2. Belian yang berikutnya 150uv dalam satu resit akan dapat percuma Umbrella dan Noted Book.
 3. Belian yang berikutnya 200uv dalam satu resit akan dapat percuma Umbrella, Note Book Shaklee dan City Bag City Bag City.
 4. Belian yang berikutnya 300uv dalam satu resit akan dapat percuma Umbrella, Note Book Shaklee, City Bag City Bag dan D’daun Bag.
 5. Belian yang berikutnya 500uv dalam satu resit akan dapat percuma Umbrella, Note Book Shaklee, City Bag City Bag, D’daun Bag dan Alfalfa Complex L.
Shaklee Fun Day

Kalau korang nak tau, bukan sahaja ada jualan dan promosi produk kesihatan. Tapi pada hari tersebut ada juga beberapa merchandise Shaklee yang dijual. Menarik kan.

 • Umbrella – RM28 
 • Noted Book – RM12.90 
 • City Bag City Bag – RM25
 • D’daun Bag – RM52 
 • Alfalfa Complex L – RM92 
 • Ceramic Mug With Lid 400ml – RM28.80
 • Shaklee Shopping Grocery Bag – RM25

Yang berminat nak dapatkan produk Shaklee jom klik terus di sini untuk BELI PRODUK SHAKLEE .Atau bagi mereka yang berminat nak Join Shaklee bersama saya boleh klik di sini pula JOIN SHAKLEE.

#projekmegablog
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#blogmegashaklee
#pengedarshakleekotakinabalu
#shaklee
#NextLevelBlogging

Nur Adha @Adden
Hidup untuk memberi
Shaklee Kota Kinabalu
0197987970

Penafian: Segala testimoni/ penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatanSegala kesembuhan hanyalah dari Allah jua, suplemen hanya sebagai ikhtiar zahir sahaja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *