Shaklee

Review Projek Blog Mega Shaklee 1.0

Projek Blog Mega Shaklee

Pernah bermula dengan blog. Dan kalini saya mengambil keputusan untuk kembali berblog juga. Alhamdulillah Allah buka jalan ni bila upline saya pula menganjurkan PROJEK BLOG MEGA SHAKLEE.

Projek Blog Mega Shaklee adalah inisiatif yang sangat berjaya dan memberi banyak manfaat kepada komuniti Shaklee. Selain itu projek ini sangat membantu mereka yang mencari maklumat tentang kesihatan dan kecergasan. Projek Blog Mega Shaklee ini melibatkan 220 orang ahli dibawah organisasi Euphoria (pimpinan Master Norita Idris) yang juga terdiri daripada pengedar Shaklee yang menulis blog dan berkongsi maklumat tentang produk Shaklee dan gaya hidup yang sihat.


Review Projek Blog Mega Shaklee 1.0

 

Luas tapak tangan, in shaa Allah segala usaha saya curahkan. Projek Blog Mega Shaklee ni Allah alirkan kepada saya sebagai pembuka rezeki. Moga dalam berkongsi mengenai kesihatan dan kewangan, saya dapat juga berkongsi ilmu dan pengalaman buat menjadi bekalan pahala ke negeri akhirat yang kekal abadi in shaa Allah.

Antara perkara yang menarik saya untuk bersama-sama dalam Projek Blog Mega Shaklee ni adalah saya dapat menulis dengan lebih baik. Jika sebelum ini, menulis di blog secara semberono. Tapi dalam Projek Blog Mega Shaklee, kami diberi tips bagaimana nak membuat penulisan yang baik untuk mencapai SEO. Blog adalah salah satu medium pengiklanan yang bagus. Walaupun dunia kini sedang sibuk dengan media sosial namun peranan “search engine” masih sangat relevan. Justeru atas sebab itu, saya mengambil keputusan untuk kembali berblogging.

Saya join Projek Blog Mega Shaklee ni untuk kembali mengasah kemahiran menulis. Tapi kan, Alhamdulillah rezeki dariNya, tak sangka dapat hadiah sekotak Nutriferon dari Master Norita Idris. Terima kasih banyak-banyak, Master. 

 
Review Projek Blog Mega Shaklee 1.0Review Projek Blog Mega Shaklee 1.0
 
 
Apa yang saya nampak dalam Projek Blog Mega Shaklee ni adalah kami para pengguna merangkap distributor Shaklee dapat berkongsi manfaat produk Shaklee. Ada kala info produk di website tidak begitu details tetapi melalui penulisan blog dari distributor Shaklee, lebih banyak maklumat dapat diperolehi dan inilah yang dikongsikan bersama-sama dengan para pembaca.
 
Dengan kembali menulis blog dan ditambah lagi booster dari Projek Blog Mega Shaklee ini, saya mengharapkan agar lebih ramai yang lebih cakna tentang isu kesihatan sama ada fizikal mahupun kesihatan mental itu sendiri. Tiada yang lebih berharga dan bernilai dari isu kesihatan. Sebagai umat Islam khususnya, penjagaan kesihatan diri sendiri dan keluarga adalah sangat dituntut dan beroleh pahala yang besar. Kesihatan adalah amanah yang tidak boleh dipersiakan.
 
Review Projek Blog Mega Shaklee 1.0

Jika ada Projek Blog Mega Shaklee 2.0, nak tak saya sertai? PASTI. Ni jawapan paling tuntas rasanya. Rugi kot kalau membiarkan peluang sebesar ini berlalu. Rezeki jangan ditolak kan. Menulis blog ni pun salah satu kurniaan rezeki dari Allah. Jadi, jom la kita teruskan.
 
Kenapa nak join Projek Blog Mega Shaklee 2.0? Salah satu sebabnya adalah kerana saya ingin kembali membina tapak di dalam Shaklee. Blog saya sebelum ini www.rahsiasihat.com telah lama berkubur. Jadi kalini saya kembali dengan blog baru yang saya pasti membawa lebih banyak peluang di masa hadapan, in shaa Allah. Doakan saya dapat kembali bersama Shaklee dengan lebih gemilang in shaa Allah.
 
Sebelum ni saya pernah menulis tentang perjalanan Intermittent Fasting saya, jemput baca entry tersebut ye.
 

Yang berminat nak dapatkan produk Shaklee jom klik terus di sini untuk BELI PRODUK SHAKLEE .Atau bagi mereka yang berminat nak Join Shaklee bersama saya boleh klik di sini pula JOIN SHAKLEE.

#projekmegablog
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#blogmegashaklee
#pengedarshakleekotakinabalu
#shaklee
#NextLevelBlogging

Nur Adha @Adden
Hidup untuk memberi
Shaklee Kota Kinabalu
0197987970

Penafian: Segala testimoni/ penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatanSegala kesembuhan hanyalah dari Allah jua, suplemen hanya sebagai ikhtiar zahir sahaja.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *